Stressartikelen.nl
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat 3 logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Bedrukking
Levertijd in werkdagen
Ga naar de producten ()
Reset filters

Stressballen bedrukken, een goed idee!

Stressballetjes zijn er in alle soorten en maten. Dat maakt dat u bij het laten bedrukken van stressballen perfect kan inspelen op de actualiteit. Of op wat u in de kijker wil zetten op een event. Enige originaliteit in het bedrukken van stressballen is een pluspunt als u de show wil stelen. Maar, als u door het bedrukken van stressballen zorgt dat ze lijken op een echte bal: voetbal, honkbal, basketbal, tennisbal, dan scoort u altijd. Dat valt in de smaak van sportliefhebbers.

Maar, ook kinderen vallen er voor. Vaak ideale verspreiders van uw boodschap. Met de vakantie voor de deur kan u overwegen om stressballen te bedrukken als een wereldbol. Wanneer u de vorm van de stressbal combineert met de juiste opdruk, hebt u een geweldig reclamegadget in de hand. De mogelijkheden zijn eindeloos: zelfs een kerstman met dikke buik kan???

Met een stressballetje in de hand, kan iedereen de druk wel aan.

Stressballen bedrukken blijft interessant omdat het voor zoveel verschillende doeleinden kan ingezet worden. Zelfs als therapie of om er de handspieren mee te trainen. Maar het blijft in eerste instantie populair omdat u er gewoonweg mee kan spelen: erin knijpen, ermee gooien, over en weer rollen. Het ligt perfect in de hand ??n het voelt aangenaam en zacht aan. Dat het op die manier de spanning kan verminderen, is een pluspunt.

Kortom, stressballen bedrukken is het ideale reclamegadget en een gewaardeerd relatiegeschenk. Een relatiegeschenk dat vaak terug de aandacht trekt, zowel van wie ermee speelt als die van de gesprekspartner. Waarop wacht u nog? Onze 17 jaar ervaring helpt u bij het maken van de juiste keuze. Bestellen is eenvoudig.

Bel gerust met één van onze werknemers, wij staan u graag te woord. +31 (0)38 - 203 8300

Promotional Product Industry Publicatieplatform ISO 26000

Copyright © 1997 - 2024 the COW company
O.a. bekend van: Cow.nl - Allgifts.nl - Allgifts.be - Allgifts.de - Premiums.nl
Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy policy Cookieverklaring FAQ

Aan Logo view

Logo preview

Direct zien hoe uw logo er op onze producten uitziet?

Sluit venster